Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werkgevers

E-HRM met test-Toolkit

Bij aanzienlijk veel HR-processen kunnen testen inzicht geven in medewerkers, werkprocessen en de organisatie. Veel voorkomende items waarbij testen ingezet worden zijn:

Recruitment

Voor het werven en selecteren van personeel kan men toetsen wat de persoonlijkheid is en de drijfveren zijn van de kandidaat voor specifieke competenties die horen bij een bepaalde functie. Daarnaast is het handig aanknopingspunten te hebben voor ontwikkeling van de kandidaat.

Duurzame inzetbaarheid

Zijn je medewerkers duurzaam inzetbaar? Worden talenten benut, werken je medewerkers met plezier, hoe staat het met hun vitaliteit, nu en in de toekomst? Samen werken aan duurzame inzetbaarheid genereert gezonde en medewerkers met bezieling die meerwaarde hebben en deze meerwaarde voor je organisatie ook zelf ervaren. Zij zijn gemotiveerder, flexibeler en effectiever, minder ziek en blijven langer.

Talentontwikkeling

Voor medewerkers die willen weten hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen, binnen of buiten hun huidige functie. Hoe kunnen zij zich ontwikkelen en oriënteren op opleidingen of cursussen. Wat zijn de kwaliteiten van de medewerkers, maar ook de valkuilen en intrinsieke motivatie en leerstijlen.

Loopbaancoaching & outplacement

Met een loopbaanscan krijgen medewerkers inzicht in vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Het doel is bewustzijn creëren over hun kwaliteiten en mogelijkheden en deze herleiden naar loopbaanstappen. Deze loopbaanscan is een uitstekend hulpmiddel voor je medewerkers om zelfinzicht en ideeën te krijgen over hun functioneren en verdere ontwikkeling.

Wij hebben tevens andere testmogelijkheden tot onze beschikking. Spelen er issues in je organisatie? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een oriënterend gesprek.

  • Capaciteiten
  • Carrièrewaarden
  • Ondernemersassessment
  • Salesassessment
  • Rekenvaardigheid
  • Managementrollen
  • Interesse in taken en sectoren
  • HBO/WO selectie
  • Persoonlijke flexibiliteit .....

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo E-HRM met test-Toolkit, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder