Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werkgevers

Investeren in de duurzame inzetbaarheid voor teams

Als leidinggevende of teamleider ben je continue bezig met het draaiende houden van je team. Het is in deze tijden, van transitie en zowel in als externe mobiliteit, een behoorlijke klus om je medewerkers meer plezier en voldoening uit hun takenpakket en eigen werk te laten halen! Dat kan met jobcraften en kan samen met het team collega's of als medewerker alleen.

Jobcraften gaat uit van de medewerker en gaat binnen deze training aan de slag met het aanpassen van de eigen taken en werkzaamheden binnen de functie ten opzichte van eigen talenten, waarden en interesses met als doel het eigen werkplezier te vergroten. Jobcraften is anders dan jobcarven waarin taken worden weggehaald met als doel een nieuwe functie te creëren voor bijv. medewerkers met een arbeidsbeperking. Het uitgangspunt van jobcraften en jobcarven heeft bij beide als doel de verbinding tussen medewerker en werkzaamheden zo optimaal mogelijk te maken, echter is het uitgangspunt en het doel verschillend.

Ben je als leidinggevende of teamleider nieuwsgierig geworden en zou je kennis willen maken met hoe jobcraften in de praktijk werkt om jouw medewerkers binnen de eigen werkzaamheden een nieuwe stimulans te geven? In 1,5 uur zou het mogelijk kunnen zijn de dynamiek van jobcraften te ervaren en te bepalen of dit werkt voor jouw team.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Investeren in de duurzame inzetbaarheid voor teams, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder