Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werkgevers

Loopbaanbegeleiding voor vaste medewerkers

Loopbaanbegeleiding voor vaste medewerkers

  1. Ik snap dat het voor jou als ondernemer, directeur of CEO belangrijk is om rust te ervaren als het gaat om het personeelsbestand. Het behoud en het aantrekken van bekwaam personeel.
  2. Je wilt dat jouw organisatie blijft bestaan en overleeft. Dit kun je niet alleen, want je hebt gemotiveerde, enthousiaste en kundige medewerkers nodig.
  3. En je vraagt je af hoe krijg je het allemaal voor elkaar om al die verschillende ballen in de lucht te houden.

Je heb vandaag de dag nagenoeg dagelijks als organisatie te maken met binnenlandse invloeden en ook invloeden en ontwikkelingen van buiten de landsgrenzen, lees -wereldwijd. De wereld is namelijk in de laatste jaren steeds kleiner geworden door mondialisering.

De énige zekerheid is de zekerheid van verandering!

Het is om die reden als organisatie goed om gemotiveerde en deskundige medewerkers te blijven behouden als het om de voortgang en wendbaarheid van jouw organisatie gaat.

Het is net alsof je op de snelweg rijdt: “Voortdurend schakelen en anticiperen…"

In deze turbulente tijden wil je dat jouw zittend personeel voor de lange termijn aan het werk blijft en zich zowel persoonlijk als ten behoeve van de organisatie verder ontwikkelt.

ReadytoGo Loopbaancoach heeft hierom diverse thema’s ontwikkeld die voorzien in de vraag van jouw organisatie en ten aanzien van medewerkers. Hoe zij zich de komende jaren kunnen ontwikkelen, scholen, zodat zij zoveel mogelijk binnen de huidige organisatie kunnen blijven. Is dit niet het geval dan kan coach de medewerker(s) naar extern bemiddelen of begeleiden in een loopbaanswitch.

Loopbaanthema’s kunnen zijn:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaanontwikkeling, -heroriëntatie
  • Talenten ontdekken en verder ontwikkelen
  • Studiekeuze- en/of (bij-)scholingsbegeleiding
  • Leren omgaan met werkdruk, stress, spanning, burn-out

ReadytoGo Loopbaancoach is loopbaandeskundig als het gaat om begeleiding van je vaste medewerkers. Met haar werk- en levenservaring, kennis en kunde van de huidige arbeidsmarkt en kennis van beroepen & opleidingen en beschikbare toolkit met methodieken waaronder diverse testmogelijkheden, kan zij maatwerk leveren. Daarbij heeft zij oog en oor voor organisatie en medewerkers; neemt je de zorg om en voor hen uit handen.
Meer informatie is beschikbaar in de blog of neem telefonisch contact op!

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Loopbaanbegeleiding voor vaste medewerkers, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder