Menu
Maak een afspraak

Advies voor werkgevers

“Natuurlijk praat ik tegen mezelf. Soms heb ik advies van een expert nodig.”

Een luisterend oor bij arbeidsmarktvraagstukken

Personeelsbeleid is in de praktijk een veeleisende en tijdrovende zaak. Van het werven van de juiste werknemers voor je organisatie tot aan het behouden van personeel en het ontwikkelen van kansen en mogelijkheden. Daarbij kan er veel op je pad komen. Transities, re-integratie trajecten, fusies, investeringsmogelijkheden, ontwikkeling van nieuwe diensten en producten en meer. Dit zijn slechts een aantal uitdagingen die je als werkgever of ondernemer voor je kiezen krijgt. Daar komen ook nog eens verantwoordelijkheden en prestatiedruk bij. Dat is niet niets!

Soms kan het fijn zijn om al deze ontwikkelingen en vragen met iemand buiten de organisatie te bespreken. De adviseur van Ready to Go is sparringspartner en luisterend oor voor werkgevers en ondernemers als het gaat om de meest uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken. Met een frisse en onafhankelijke blik, maar vooral met veel interesse en betrokkenheid bij de organisatie sta ik voor je klaar.

Schakel het Ready to Go advies in

Als adviseur en coach van zowel werkgevers als werknemers weet ik wat er speelt binnen organisaties en kan ik vragen of problemen van twee kanten belichten. Als adviseur:

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder