Menu
Maak een afspraak

Advies en coaching leidinggevenden, teamleiders, HR-adviseurs

Een luisterend oor bij arbeidsmarktvraagstukken

Personeelsbeleid is in de praktijk een veeleisende en tijdrovende zaak. Van het werven van deskundige werknemers voor de organisatie tot aan het behouden van goed personeel. Daarbij kan er veel op je pad komen. Transities, re-integratie trajecten, fusies, investeringsmogelijkheden, ontwikkeling van nieuwe diensten, producten en meer. Dit is slechts een greep uit de diverse uitdagingen waar je als manager of leidinggevende voor staat. Daar komen je verantwoordelijkheden en de prestatiedruk nog eens bij.

Soms kan het fijn zijn om al deze ontwikkelingen en vragen met iemand buiten de organisatie te delen. De adviseur van ReadyToGo is coach, sparringpartner en een luisterend oor voor leidinggevenden en managers als het gaat om arbeidsmarktvraagstukken. Met een frisse en onafhankelijke blik en bovenal met gemeende interesse en betrokkenheid bij jou als leidinggevende.

Schakel ReadyToGo advies in

Een ervaringsdeskundig adviseur weet wat er speelt binnen organisaties en kan de huidige issues die spelen van moment tot moment van diverse kanten belichten.

“Natuurlijk praat ik tegen mezelf. Soms heb ik advies van een expert nodig.”

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder