Menu
Maak een afspraak
Blog

Loopbaancoach & inspirerende workshops

Loopbaancoach & inspirerende workshops

In deze tijd van verandering is het moeilijk om koers te houden. Wie wijst ons de weg?

Passie wordt concreet

Mijn naam is Nelly de Kinkelder, Loopbaan-coach en mijn passie is mensen verbinden. Deze passie heeft zich tijdens mijn loopbaan continue ontwikkeld en is begonnen aan het begin van mijn carrière als onderwijzeres en later als intermediair, werkcoach en manager. Persoonlijk ben ik eigenlijk al mijn leven lang geïnteresseerd in en geïnspireerd door mensen!

Bedrijfsleven

Mede door mijn ruime ervaring op de arbeidsmarkt weet ik wat er speelt binnen organisaties, managers, leidinggevende en medewerkers. Ik spreek hun taal.

Complexe arbeidsmarkt

In deze complexe arbeidsmarkt en terugtrekkende overheidsdienstverlening op het gebied van arbeidsmarkt-gerelateerde items deel ik mijn enthousiasme, ervaring, kennis en Fingerspitzengefühl graag met organisaties en werkzoekers, werknemers en baan-veranderaars, die hier behoefte aan hebben en zich verder willen ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Dit doe ik met mijn oprechte, persoonlijke aandacht. Onze samenwerking is namelijk gebaseerd op een positieve, respectvolle manier van werken met een heldere structuur. Ik maak hiervoor gebruik van inspirerende en creatieve werkvormen, zoals naast de individuele loopbaancoaching verhelderende en inspirerende workshops

Inspirerende workshops

De interactieve workshops zijn gerelateerd aan items als solliciteren, creatief en innovatief denken, transformatie en loopbaan, 'waar kom ik vandaan-waar sta ik nu-wat wil ik in de toekomst'. In de workshops krijgen werk-zoekers, werk-nemers, baan-veranderaars ook de gelegenheid met elkaar kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Je leest inderdaad workshops worden groepsgewijs en individueel gegeven.

  • Training Time-management
  • Training Personal branding
  • Training Linked-In, alle ins & outs, do's & don'ts
  • Training een onweerstaanbaar cv & excellente sollicitatiebrief
  • Training Sollicitatie-simulatie; hoe voer jij een prima netwerk-/sollicitatiegesprek (diverse thema's)

Tip

“Ga in zee met iemand, die jou verder helpt met het bereiken van jouw doel! Meld je aan voor waar jij aan wilt werken!”

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder