Menu
Maak een afspraak
Blog

Loopbaancoach & workshops

Loopbaancoach & workshops

In deze tijd van verandering is het moeilijk om koers te houden. Wie wijst ons de weg?

Passie wordt concreet

Mijn naam is Nelly de Kinkelder, Loopbaan-coach en mijn passie is mensen verbinden. Deze passie heeft zich tijdens mijn loopbaan continue ontwikkeld en is begonnen aan het begin van mijn carrière als onderwijzeres en later als intermediair, werkcoach en manager. Persoonlijk ben ik eigenlijk al mijn leven lang geïnteresseerd in en geïnspireerd door mensen!

Bedrijfsleven

Mede door mijn ruime ervaring op de arbeidsmarkt weet ik wat er speelt binnen organisaties. Ik spreek de taal van het bedrijfsleven.

Complexe arbeidsmarkt

In deze complexe arbeidsmarkt en terugtrekkende overheidsdienstverlening op het gebied van arbeidsmarkt-gerelateerde items deel ik mijn enthousiasme, ervaring, kennis en Fingerspitzengefühl met organisaties en werkzoekers, werknemers en baan-veranderaars.

Persoonlijke aandacht

Dit doe ik met mijn oprechte, persoonlijke aandacht. Onze samenwerking is namelijk gebaseerd op een positieve, respectvolle manier van werken met een heldere structuur. Ik maak hiervoor gebruik van inspirerende en creatieve werkvormen. Naast individuele loopbaancoaching richt ik mij op groeps- en teamcoaching, outplacement en re-integratie.

Inspirerende workshops

Ter ondersteuning van dit proces ontwikkel en geef ik werk- en organisatie gerelateerde workshops.
Deze inspirerende, interactieve workshops zijn gerelateerd aan items als solliciteren, creatief en innovatief denken, team-coaching, transformatie en loopbaan, waar kom ik vandaan - waar sta ik nu - wat wil ik in de toekomst. In deze workshops krijgen werk-zoekers, werk-nemers, baan-veranderaars ook de gelegenheid met elkaar kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Tip

“Ga in zee met iemand, die jou verder helpt met het bereiken van jouw doel!”

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder