Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werknemers

Creatieve Workshop Verbinding verleden-heden ... toekomst.

De enige zekerheid in ons huidige leven is verandering.

Flexibilisering en mobiliteit. Deze woorden hoor je veel, zeker als het gaat over duurzame inzetbaarheid. We gaan met zijn allen, langer werken en flexibeler werken. Degelijke waarden zoals een vaste baan en een constant inkomen zijn zo'n beetje losse schroeven geworden en als mens zoek je toch een beetje hou-vast in het leven. Diegene die je hou-vast kan bieden, dat ben je ZELF!

In dit kader bied ik je -als loopbaancoach- een mooie, creatieve workshop aan. Je gaat in groepsverband werken (minimaal 4 personen). Het is mogelijk jouw eigen groep samen te stellen voor deze workshop.

Het thema

Terugkijken & oogsten: verbinden met verleden - heden ... toekomst.

We werken met beeldmateriaal; je gaat de drie periodes: verleden, heden en toekomst voor jezelf inzichtelijk maken en benoemen, dit doen we in monoloog. De laatste periode -toekomst- nemen we aansluitend mee als anker en inspiratiebron voor een collage.

De collage

De collage fungeert als methode voor zelfreflectie, onderzoek en het ontdekken van inzichten en/of inspirerende antwoorden voor jouw toekomst.

De collage wordt samengesteld met Mixed Media Art. Met diverse materialen ga je jouw persoonlijke collage schilderen, plakken, tekenen en op jouw manier bewerken op papier of canvas. Je maakt onderwijl verbinding jezelf; verstand en gevoel wisselen elkaar af en verschaffen jou inzicht(en) in diepere gevoelens en verlangens zodat je in contact komt met je kern, nieuwe keuzes ... een (nieuwe) weg.

Eind

Tot slot krijg je de gelegenheid om jouw collage te lezen.

De duur van deze creatieve workshop is één dagdeel. Deze creatieve workshop kan individueel en in groeps-/teamverband gegeven worden.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Creatieve Workshop Verbinding verleden-heden ... toekomst., neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder