Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werknemers

Hulp bij studie- en beroepskeuze, en loopbaan-ontwikkel-advies voor jongeren

Wat is jouw situatie?

Het kiezen van de juiste opleiding of het maken van een beroepskeuze na je studie kan behoorlijk lastig voelen. Er is ook zoveel aanbod! Dit kan voor veel stress en onzekerheid zorgen. Om te voorkomen dat je met veel zorgen zit of de juiste keuze maakt, kun je de hulp van een loopbaancoach inschakelen. Zit jij met deze vragen:

  • "Welke opleiding past bij mij?”
  • “Ik wil eigenlijk hetzelfde gaan doen als mijn vrienden, maar sluit deze richting wel of niet bij mij aan?”
  • "Kan ik met mijn voorkeursopleiding later wel een baan vinden?"
  • "Ik heb een baan op het oog waar ik verschillende opleidingen voor kan doen. Welke opleiding sluit het beste aan?"
  • "Ik ben de balans tussen werk en privé kwijt. Help!"
  • "Ik weet het gewoon niet!"

Als erkend loopbaanprofessional zie ik dat veel jongeren vast lopen als het er op aankomt de juiste opleiding te kiezen of beroepskeuze te maken. Ik help je graag met het maken van de juiste keuze.

Het coachingstraject

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Als je de hulp van Ready to Go inschakelt help ik je met keuzestress op het gebied van opleidingen, beroepskeuze, burnoutklachten, het vinden van de juiste balans in opleiding/werk/privé en overige arbeidsmarkt-gerelateerde vraagstukken. We gaan samen stap voor stap op weg naar een mooi leven en toekomst. Dit doen we door in gesprek met elkaar te gaan, verschillende opdrachten te doen of door een studiekeuzetest in te vullen.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Hulp bij studie- en beroepskeuze, en loopbaan-ontwikkel-advies voor jongeren, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder