Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werknemers

Je bent boventallig, met als gevolg ontslag.

Outplacement

Je bent boventallig geworden. Door een reorganisatie verlies je straks jouw baan. Van jouw werkgever krijg je de gelegenheid om je te oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten de organisatie in een outplacement-traject. Onze begeleiding maakt je weer helemaal ReadyToGo!

Wat is outplacement?

Wanneer je jouw huidige baan dreigt te verliezen ga je te heroriënteren in een dergelijk traject voor een andere baan bij een andere werkgever. Dit is Outplacement en wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Als je in een outplacement traject zit ontvang je begeleiding die jou gaat helpen bij het vinden van een nieuwe baan of om bijv. bij een eigen onderneming op te starten. Outplacement wordt vaak ondersteund door je werkgever.

Het outplacement traject

ReadyToGo begeleidt je bij het vinden van een nieuwe passende baan al dan niet met (bij-)scholing. Jouw outplacement traject is maatwerk bij ReadyToGo Loopbaancoaching, met als doel die nieuwe baan voor jou te bemachtigen. Je oriënteert je op jouw specifieke talenten en vaardigheden en zoomen in op jouw zoekprofiel om hiermee op een later tijdstip op hoe kom in daar door een arbeidsmarktcampagne op te zetten. ReadyToGo Outplacement beschikt tevens over een eigen bedrijvennetwerk.

Je kunt het traject op een van onze bezoeklocaties in Beneden-Leeuwen, Veenendaal volgen. In overleg kunnen we ook een andere locatie afspreken.

Persoonlijke werkmap

Tijdens ons traject stellen we jouw persoonlijke map samen aan de hand van opdrachten die je uitvoert met praktische, ondersteunende methodes eventueel ondersteund met test(-en). Tot slot heb je alle informatie in jouw persoonlijke map verzameld om op een later tijdstip nog eens terug te kijken.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Je bent boventallig, met als gevolg ontslag., neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder