Menu
Bel
06-128 50 997
Coachaanbod voor werknemers

Loopbaanontwikkeling

“Je hebt in het leven maar één talent nodig: het talent om je droom te vinden.” - Jacques Brel

Loopbaanontwikkeling

  • Het kan zo maar gebeuren dat je geen plezier meer hebt in je huidige baan. Je bent er alweer een aantal jaren werkzaam, kent het klappen van de zweep en overweegt een nieuwe uitdaging.
  • Reorganisaties geven ook geen veilig gevoel. Jouw functie kan door een reorganisatie komen te vervallen of een andere functie-inhoud krijgen. Past de job nog wel bij je?
  • Er zijn legio redenen denkbaar waardoor je minder voldoening haalt uit je baan en besluit op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Waar begin je?

Het ligt aan jouw persoonlijke situatie of je de mogelijkheid hebt een nieuwe stap te zetten of dat je je beter in de huidige functie kunt ontwikkelen?

In beide gevallen helpt de Loopbaancoach van ReadytoGo Loopbaanontwikkeling jou verder.

Het traject

Ieder traject is maatwerk! Wat heb jij nodig om weer plezier in je werk te krijgen? We starten samen jouw reis en gaan op zoek naar jouw drijfveren, waarden, talenten en competenties. Met een aantal gesprekken brengen we jouw situatie, wensen, dromen en verlangens in beeld en stellen een plan op voor verdere ontwikkeling binnen de huidige organisatie of gaan aan de slag met een oriëntatie voor een nieuwe start buiten de organisatie.

Je kunt hierbij gebruik maken van de ruime kennis en ervaring van ReadytoGo w.b. beroepen & opleidingen, een eigen bedrijvennetwerk en vacatures. Na het volgen van ons traject ben je helemaal ready-to-go!

Werkboek

Gedurende ons traject stellen we jouw persoonlijke werkboek samen. Dit doen we met praktijkopdrachten en ondersteunende methodes. Aan het eind van ons traject heb je alle informatie over jezelf, jouw competenties, talenten, toekomst, verlangens en carrière in kaart gebracht.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Loopbaanontwikkeling, neem gerust contact op.

Bel 06-128 50 997 voor advies!
ook als u op zoek bent naar ons kantoor in Veenendaal

Nelly de Kinkelder