Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werknemers

Loopbaanontwikkeling

Waarom loopbaancoaching?

Twijfel aan je huidige loopbaan en de zoektocht naar een passende loopbaan zijn uitdagingen waar weel werknemers mee te maken krijgen. Er zijn legio redenen denkbaar waardoor je minder voldoening haalt uit je baan en besluit op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Herken jij je bijvoorbeeld in een van onderstaande situaties:

  • Het kan zo maar gebeuren dat je geen plezier meer hebt in je huidige baan. Je bent er alweer een aantal jaren werkzaam, kent het klappen van de zweep en overweegt een nieuwe uitdaging.
  • Op je huidige werkplek wordt een reorganisatie doorgevoerd. Reorganisaties geven geen veilig gevoel. Jouw functie kan door een reorganisatie komen te vervallen of een andere functie-inhoud krijgen. Past de job nog wel bij je? En zo nee, welke job dan wel?
  • Na je studie ben je gestart op een functie die aansluit bij jouw opleidingsprofiel. Na een jaar of twee merk je dat deze baan eigenlijk niet zo goed bij je past. Je overweegt een hele andere carrière maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Waar begin je?

Het ligt aan jouw persoonlijke situatie of je de mogelijkheid hebt een nieuwe stap te zetten of dat je je beter in de huidige functie kunt ontwikkelen. In beide gevallen helpt de Loopbaancoach van ReadyToGo jou verder.

Het loopbaantraject

Ieder loopbaantraject bij ReadyToGo is maatwerk. Wat heb jij nodig om weer plezier in je werk te krijgen? We starten samen jouw reis en gaan op zoek naar jouw drijfveren, waarden, talenten en competenties. Met een aantal gesprekken brengen we jouw situatie, wensen, dromen en verlangens in beeld en stellen een plan op voor verdere ontwikkeling binnen de huidige organisatie of gaan aan de slag met een oriëntatie voor een nieuwe start buiten de organisatie.

De coach van ReadyToGo heeft ruime kennis en ervaring wat betreft beroepen & opleidingen, beschikt over een eigen bedrijvennetwerk en heeft zicht op veel vacatures. Na het volgen van ons traject ben je helemaal klaar voor de start!

Werkboek

Gedurende ons traject stellen we jouw persoonlijke werkboek samen. Dit doen we met praktijkopdrachten en ondersteunende methodes. Aan het eind van ons traject heb je alle informatie over jezelf, jouw competenties, talenten, toekomst, verlangens en carrière in kaart gebracht.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Loopbaanontwikkeling, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder