Menu
Maak een afspraak
Coachaanbod voor werknemers

Outplacement

"Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf" - Galileo Galilei

Outplacement

Je bent boventallig geworden, door een reorganisatie verlies je jouw baan. Van jouw werkgever krijg je de gelegenheid om je te oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten de organisatie. Onze begeleiding maakt je weer helemaal ready-to-go!

Wat is outplacement?

Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Als je in een outplacement traject zit ontvang je begeleiding die jou gaat helpen bij het vinden van een nieuwe baan of om een eigen onderneming op te starten, wanneer je jouw huidige baan dreigt te verliezen. Outplacement wordt vaak ondersteund door je werkgever.

Het outplacement traject

Ready to Go begeleidt jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Jouw outplacement traject is maatwerk voor ons, met als doel die nieuwe baan voor jou te bemachtigen. We oriënteren ons samen op jouw talenten en vaardigheden en zoomen in op jouw zoekprofiel om hiermee op een later tijdstip in het traject een arbeidsmarktcampagne op te zetten. Ready to Go Outplacement beschikt tevens over een eigen bedrijvennetwerk.

Je kunt het traject op een van onze bezoeklocaties in Beneden-Leeuwen, Veenendaal of Tiel volgen. In overleg kunnen we ook (in overleg met je werkgever) een andere locatie afspreken. Net waar jij je goed bij voelt!

Werkboek

Tijdens ons traject stellen we jouw persoonlijke map samen aan de hand van opdrachten die je uitvoert met praktische, ondersteunende methodes. Aan het eind van het traject heb je alle informatie in de map verzameld en kun je hier later nog eens gebruik van maken.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Outplacement, neem gerust contact op.

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder