Menu
Bel
06-128 50 997
Coachaanbod voor werknemers

Workshop Excelleren in solliciteren & simulatie training

Als het niet zo kan als het moet, dan moet het maar zoals het kan!

Eén ding wat tegenwoordig zeker is, is VERANDERING! Een vaste baan behoort nagenoeg tot het verleden, net als je leven lang werken bij eenzelfde werkgever tot aan je pensioen. Dit is er praktische niet meer bij.

De wereld van werving & selectie is veel dynamischer geworden. Nog niet zo heel lang geleden was alleen een brief schrijven toereikend om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Vandaag de dag zijn er meer kansen bij gekomen om onder de aandacht te komen van een potentiële werkgever.

Meerdere mogelijkheden dus. Is dit positief of negatief?

Solliciteren 3.0:

  • Er worden hogere eisen aan sollicitanten gesteld, nl. hoe goed zien cv en sollicitatiebrief eruit en hoe is de persoonlijke presentatie van de sollicitant tijdens het gesprek?
  • Sollicitatiebrieven worden niet meer geschreven of per post verstuurd, maar via email, internet en sollicitatiegesprekken kunnen via video gaan.
  • Vacatures staan nog in kranten, maar veel meer op het internet bij jobboards of op websites van organisaties en social mediakanalen.
  • Door de dynamiek van het internet kunnen vacatures sneller ingevuld worden, dus je moet als de bliksem reageren.

In deze workshop onderzoeken we welke manieren er zijn en welke voor jou werken. We kijken naar zowel online al offline perspectieven en gaan live oefenen in een sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Workshop Excelleren in solliciteren & simulatie training, neem gerust contact op.

Bel 06-128 50 997 voor advies!
ook als u op zoek bent naar ons kantoor in Veenendaal

Nelly de Kinkelder