Menu
Bel
06-128 50 997
Coachaanbod werkgevers & personeel

Outplacement

"Een leuke baan is half werk." - Loesje

Transitievergoeding

Een ontslagen of boventallige werknemer moet zo snel mogelijk weer aan het werk!
Vanaf 1 januari 2015 zijn hiervoor diverse stimuleringsmaatregelen ingevoerd. Hieronder valt de Transitievergoeding. Een transitievergoeding wordt betaald door de werkgever. Dit bedrag kan uw werknemer inzetten voor Loopbaanbegeleiding. Kosten die de werknemer maakt "van-werk-naar-werk" of scholing in het kader van het ontslag, mogen op de transitievergoeding in mindering worden gebracht.

Meer informatie over de Transitievergoeding.

Outplacement

Outplacement wordt ingezet als uw werknemer door boventalligheid zijn baan gaat verliezen of beperkte mogelijkheden heeft binnen uw organisatie. Als goed werkgever kunt u de werknemer vóór zijn exit in de gelegenheid stellen zich te oriënteren op een nieuwe baan buiten de organisatie. Voor een dergelijke oriëntatie zou u gebruik kunnen maken van de expertise van ReadytoGo Outplacement. Onze begeleiding maakt uw medewerker namelijk weer helemaal ready-to-go!

Het traject

Onze trajecten zijn maatwerk. Ons uitgangspunt is: wat heeft uw werknemer nodig om die BAAN te bemachtigen! Samen met uw medewerker brengen we de aanwezige talenten & vaardigheden in beeld en zoomen in op zijn of haar persoonlijk zoekprofiel om hiermee op een later tijdstip in het traject een gerichte arbeidsmarktcampagne mee op te zetten. ReadytoGo Outplacement beschikt tevens over een eigen bedrijvennetwerk.

Wil je meer weten over de aanpak van ReadytoGo Outplacement, neem gerust contact op.

Bel 06-128 50 997 voor advies!
ook als u op zoek bent naar ons kantoor in Veenendaal

Nelly de Kinkelder