Menu
Maak een afspraak

Over ReadyToGo

ReadyToGo Loopbaancoaching & advies bestaat 10 jaar op 1 augustus 2020

Op 1 augustus 2010 ben ik, na een nauwkeurige voorbereiding, officieel van start gegaan. Heel spannend allemaal, want ik kom totaal niet uit een ondernemersgezin. Het is een grote wens van mij om ooit ondernemer te zijn. De dynamiek van het bedrijfsleven grijpt mij als ik op 24 jarige leeftijd begin als intercedent, niet veel later vestigingsmanager, bij een uitzendorganisatie in de kop van Noord-Brabant. Nadat ik succesvol mijn opleiding tot onderwijzeres in het basisonderwijs heb afgesloten, blijkt het lastig om hierheen een vaste baan te vinden en besluit ik een switch te maken naar de uitzendbranche.

Op dit ogenblik zijn er zomaar 10 jaren voorbij gevlogen ...

Ondanks dat er zeker ook lastige tijden zijn geweest en ik bij aanvang vanaf scratch ben begonnen met een werving & selectie/uitzendbureau, heeft mijn avontuur goed uitgepakt en ga ik door met ondernemen. Twee jaar na de start van ReadytoToGo ben ik, door een relatie -internationale organisatie- gevraagd voor Spoor 2, als gevolg van ziekteverzuim van medewerkers en ben ik mezelf binnen het vak van Loopbaancoach -en trainer- verder gaan scholen en ontwikkelen.

ReadyToGo

Als ik terugblik op mijn ondernemersavontuur heeft ReadyToGo me veel gebracht. Ik heb veel mensen mogen ontmoeten en begeleiden, geleerd en met de vrijheid van ondernemen initiëren en ideeën uitwerken, uitvoeren en anticiperen. Als vakspecialist in de arbeidsmarkt heb ik mijn talenten zoals mijn creativiteit, inventiviteit en mijn wendbaarheid op positieve wijze ingezet.

10 Jaar verder, werk ik met vaste opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Het geeft mij een fijn gevoel van professionaliteit met gelijkgestemden te sparren, elkaar te versterken en up-to-date te blijven.

Het ondernemerschap heeft mij daarbij persoonlijke groei gegeven en een verdere ontwikkeling in mijn professionaliteit. Ik heb terugkijkend veel geleerd en ben vastbesloten te blijven leren en het allerbelangrijkste wat mij veel voldoening geeft, echt mensen verder kunnen helpen binnen de jungle die arbeidsmarkt heet.

Passie

Ik begeleid met hart en ziel, inspireer werknemers, leidinggevenden en HR-adviseurs met hun medewerkers dusdanig dat zij in hun kracht komen. De medewerkers ervaren meer energie, zijn goed voorbereid en up-to-date, hebben hun eigen regie èn houden regie op hun loopbaan, mobiliteit en vitaliteit. Het resultaat is dat zij meer bevlogen en sterk in hun werk staan met als gevolg meer werkplezier en minder uitval door ziekte of burn-out; kortom meer WERKGELUK ervaren.

In mijn coaching gaan we samen op zoek naar competenties, talenten, interesses en drijfveren en op zoek naar welke functie, branche, opleiding past hierbij. Want als je werk doet dat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.
Mijn uitgangspunt, ben jij!

Je kunt mijn loopbaan via onderstaande link ook eens bekijken:

LINKEDIN

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder