Menu
Bel
0487 - 78 90 06

Referenties

"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten." Confucius

Ivo uit Veenendaal

Nu Ready to Start
Na een zeer leerzame samenwerking met Nelly ben ik weer klaar voor de toekomst. Door Nelly heb ik weer een andere kijk op t solliciteren gekregen en lukt t beter om mooie sollicitatiebrieven te schrijven.
Nelly dank voor t leerzame traject en de gezellige sfeer, heb er echt veel aan gehad.

Karan uit Duiven, loopbaanoriëntatie en ontwikkeling

Na jaren werkzaam te zijn in de detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Doordat ik nog niet goed wist wat ik wilde ben ik in contact gekomen met Nelly. Zij heeft mij op weg geholpen door mij meer inzicht te geven van wie ik ben als persoon en wat mijn kwaliteiten zijn. Door middel van een loopbaanscan aangevuld met persoonlijke sessies, heb ik een duidelijk beeld van mijzelf gekregen. Nelly heeft veel kennis van zaken en is een fijne gesprekspartner die voor je klaar staat. Ik heb de hele begeleiding als zeer prettig en fijn ervaren en ben inmiddels op weg naar mijn volgende stap.

Lilian uit Rhenen, loopbaanoriëntatietraject

Onlangs heb ik met succes mijn loopbaanbegeleiding traject afgerond bij Get Ready to Go met Nelly de Kinkelder.
Nelly is zeer professioneel, een prettige gesprekspartner met veel kennis van zaken en daarnaast is zij een warme persoonlijkheid.
Wanneer je op zoek bent naar begeleiding/coaching waar het gaat om je loopbaanontwikkeling, kan ik Get Ready to Go van harte aanbevelen.

Ton uit Veenendaal, sollicitatietraject

Nelly is een sociaal bewogen coach, dit combineert zij met een zakelijk inzicht. "Je leeft je goed in de persoon in. De menselijke eigenschappen komen ruim aan de orde, waarbij je ook vakkundig een analyse maakt van iemands vaardigheden. Door jouw manier van werken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn zoekprofiel." Het traject is doordacht opgebouwd; de eigen inbreng als werkzoekende draagt bij aan een goed beeld waar de mogelijkheden liggen. "Jouw professionele begeleiding en frisse kijk op de arbeidsmarkt heb ik zeker als stimulerend ervaren."
Ik ben "Ready To Go"
Dank je,
Ton

Patricia uit Ede, outplacementtraject

Ik heb mijn coaching door Nelly van Ready to Go als zeer positief ervaren. Niet alleen krijg je hele nuttig tips en handvatten voor het solliciteren maar heb ik ook meer inzicht gekregen over hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik een werkgever te bieden heb. Ook het kunnen praten over het ontslag heeft me goed gedaan doordat je alles dan toch beter op een rijtje kunt zetten en niet met wrok terug hoeft te kijken op wat er gebeurd is.

Reinier uit Leeuwen, outplacement

De coaching van Nelly getuigt van inlevingsvermogen en betrokkenheid en heb ik mede hierdoor ervaren als compleet. Haar traject heeft mij veel gebracht. Ik weet nu wat ik op professioneel en emotioneel niveau wil en welke koers ik ga volgen. Haar begeleiding heeft mij nieuwe inzichten en inspiratie opgeleverd die ik nodig heb voor mijn toekomst.

Erwin, Personnel Officer, Veenendaal

Wij hebben zo nu en dan te maken met medewerkers die om diverse redenen “vastlopen” in hun werk, met name veroorzaakt door medische klachten. Wij werken daarom al enkele jaren samen met Ready to Go, Nelly de Kinkelder, om medewerkers buiten onze organisatie te laten zoeken naar bredere kansen op de arbeidsmarkt, het 2e spoor traject. Voor ons is het uiteraard van groot belang dat er een goede klik is tussen de medewerker en de coach. De reacties van onze medewerkers over de begeleiding gedurende het traject zijn positief.

Wim de Kievid, Directeur Organad Adviesbureau Productieprocessen in Veenendaal

Nelly en ik kennen elkaar meerdere jaren. Regelmatig hebben we contact over personele aangelegenheden.
Vanuit mijn adviesbureau loop ik tegen vraagstellingen waar Nelly specialist in is. Nelly ondersteunt mij dan bij het oplossen van deze vraagstellingen. Haar nuchtere en praktische aanpak spreekt mij aan. Zo nodig lost Nelly een vraagstelling rechtstreeks met mijn opdrachtgevers op.

Edith, Gezondheidsbevorderaar en innovator bij GGD West-Brabant, Breda

We hebben deelgenomen aan de workshop ‘Vaar je koers’
We werden op een verrassende manier meegenomen op een mooie reis:
- Met behulp van beelden onderzoeken welke kwaliteiten je gedurende je carrière hebt gebruikt,
- wat is je diepe wens,
- hoe ziet de arbeidsmarkt er in 2020 uit en
- wat staat je, gezien de veranderingen in de arbeidsmarkt, nog te doen om je wens te realiseren.
Het was een interessante en innovatieve bijeenkomst die de deelnemer aan het denken heeft gezet. Nu nog doen ;-)

Richard Wiegers, Finance Director Scholtus Special Products in Renswoude

De afgelopen 3 jaar hebben wij meerdere malen tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van ReadytoGo, met name secretariële en administratieve functies. Nelly kent ons bedrijf, voelt feilloos aan waar wij behoefte aan hebben, en komt dan ook snel met geschikte CV’s. Enig “nadeel”; het is soms moeilijk kiezen uit meerdere topkandidaten!

René Reins, Directeur TechWare Telecom in Veenendaal

Ná een gedegen kennismaking met Nelly waarbij Techware Telecom getracht heeft een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie kwam ReadytoGo snel met verschillende kandidaten om de vacature in te vullen. Binnen een week is uit de voorselectie de meest geschikte kandidaat aangenomen. Tot op heden is zij nog steeds werkzaam bij Techware Telecom en is betreffende functie zelfs uitgebreid. In 2012 heeft ReadytoGo nog een werknemer geleverd voor de invulling van uitbreiding op de helpdesk van Techware Telecom. Ook deze werkneemster is ondertussen alweer enige tijd in vaste dienst naar volle tevredenheid. ReadytoGo werkt efficiënt en flexibel en Techware Telecom is tevreden over de gedane inspanningen.

Marco Maasse, Directeur VBW in Ede

ReadytoGo is voor VBW een prima partij gebleken voor het werven en invullen van personeel, m.n. op gebied van secretariële en facilitaire ondersteuning. Uit mogelijke kandidaten heeft VBW in de afgelopen tijd 2x een prima medewerker kunnen kiezen, die beiden een aanwinst zijn voor de organisatie. Door een goede voorselectie op basis van heldere vraagstelling en persoonlijke en proactieve begeleiding in het traject beveelt VBW ReadytoGo aan als prima partner voor werving, selectie en plaatsing.

Melvin Jellesma, Chief Operations Officer VB Telecom in Veenendaal

In zeer korte tijd heeft Nelly veel kandidaten aan ons geleverd. Haar selecties zijn goed, de kandidaten passen bij de organisatie.Dit scheel veel tijd en frustratie. Ik ben persoonlijk dan ook erg blij met deze samenwerking.

Hoe ervaren cliënten de loopbaancoaching

Hoe ervaren cliënten de training

Bel 0487 - 78 90 06 voor advies!
of bel 0318 - 50 27 07 voor ons kantoor in Veenendaal

Nelly de Kinkelder