Menu
Maak een afspraak

Referenties

"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten." Confucius

Rochelle uit Huissen, loopbaanontwikkeltraject "Aan-de-slag"

Nelly is tijdens het coachtraject erg betrokken geweest en heeft mij geholpen om zowel op persoonlijk als op werk gebied mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik mijn talenten kan versterken en beter kan inzetten. De opdrachten die ik heb meegekregen zijn effectief geweest en hebben mij op weg geholpen om mijn doelen te behalen. Tijdens de sessies heb ik veel geleerd en gaat het solliciteren mij nu makkelijker af!

Ivo uit Veenendaal, Back-to-Worktraject

Nu Ready to Start
Na een zeer leerzame samenwerking met Nelly ben ik weer klaar voor de toekomst. Door Nelly heb ik weer een andere kijk op t solliciteren gekregen en lukt het beter om mooie sollicitatiebrieven te schrijven. Nelly dank voor t leerzame traject en de gezellige sfeer,heb er echt veel aan gehad.

Petra uit Veenendaal, Werkfit traject

Ik heb het traject als erg prettig ervaren. Ik heb ervan geleerd, mijn brief is beter geworden en ik heb heldere richtlijnen gekregen hoe ik mezelf kan presenteren. Er was ruimte voor reflectie op mijn sollicitaties en de tips waren heel goed. Nelly is een prettige ervaren coach met oog voor de mens en altijd even een app als ik weer een gesprek had. Fijn ook dat ze achteraf vroeg wat goed ging en wat beter had gekund na een gesprek. het is ook mede dankzij haar dat ik nu een super leuke baan heb die bij mij past. Dank Nelly voor je luisterende oor, je feedback en alle tips, het was voor mij erg waardevol.

Judith, Werkfit traject, Beneden-Leeuwen

Nelly was vanaf het begin enthousiast om mij te begeleiden. Haar begeleiding was fijn en ze gaf goede input. Hierdoor kwam ik altijd met een positief gevoel over de situatie en mezelf bij haar vandaan. Mijn zelfvertrouwen heeft dankzij haar dan ook zeker een boost gekregen. Verder ben ik up-to-date met de huidige manier van solliciteren. Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en valkuilen waarbij Nelly tips heeft gegeven hoe ik daar in de toekomst het beste mee om kan gaan. Inmiddels ben ik ook aangenomen en ga ik weer starten met werken, wat een mooie afsluiting is van het traject.

Patricia uit Ede, Outplacementtraject

Ik heb mijn coaching door Nelly van ReadytoGo als zeer positief ervaren. Niet alleen krijg je hele nuttig tips en handvatten voor het solliciteren maar heb ik ook meer inzicht gekregen over hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik een werkgever te bieden heb. Ook het kunnen praten over het ontslag heeft me goed gedaan doordat je alles dan toch beter op een rijtje kunt zetten en niet met wrok terug hoeft te kijken op wat er gebeurd is.

Wim uit Arnhem, Werkfit traject

Het traject dat ik met jou heb doorlopen heeft mij geleerd om naar mijzelf te kijken en duidelijk te krijgen wat ik wil en kan. Ook het feit dat jij mij wees op een andere manier van communiceren (minder twijfelend) heeft mij geholpen.     

Karan uit Duiven, Loopbaanoriëntatie en ontwikkeling

Na jaren werkzaam te zijn in de detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Doordat ik nog niet goed wist wat ik wilde ben ik in contact gekomen met Nelly. Zij heeft mij op weg geholpen door mij meer inzicht te geven van wie ik ben als persoon en wat mijn kwaliteiten zijn. Door middel van een loopbaanscan aangevuld met persoonlijke sessies, heb ik een duidelijk beeld van mijzelf gekregen. Nelly heeft veel kennis van zaken en is een fijne gesprekspartner die voor je klaar staat. Ik heb de hele begeleiding als zeer prettig en fijn ervaren en ben inmiddels op weg naar mijn volgende stap.

Ton uit Veenendaal, Sollicitatietraject

Nelly is een sociaal bewogen coach, dit combineert zij met een zakelijk inzicht. "Je leeft je goed in de persoon in. De menselijke eigenschappen komen ruim aan de orde, waarbij je ook vakkundig een analyse maakt van iemands vaardigheden. Door jouw manier van werken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn zoekprofiel." Het traject is doordacht opgebouwd; de eigen inbreng als werkzoekende draagt bij aan een goed beeld waar de mogelijkheden liggen. "Jouw professionele begeleiding en frisse kijk op de arbeidsmarkt heb ik zeker als stimulerend ervaren."
Ik ben "Ready To Go"
Dank je,
Ton

Dayenne uit Hellouw, Naar werk

Ik heb het traject als prettig ervaren en heb tijdens mijn sollicitatiegesprek ook ervaren dat dingen echt van pas kwamen. Als wij die niet hadden besproken had ik daar tijdens de sollicitatie of heel lang na moeten denken of geen antwoord op weten te geven. Dus dat was zeker heel erg prettig. Contact met jou heb ik als prettig ervaren en niet als een druk, zo van je moet, maar gewoon relax. Ook fijn dat er sommige dingen via de telefoon of mail behandeld konden worden en het begrip dat het traject niet het enigste is. Meedenkend zoekend naar oplossingen, goede tips. kortom fijn :)

Maria uit Tiel, Opzetten webshop en eigen onderneming

Ik heb de begeleiding zeer positief ervaren. Met name hoe er wordt geluisterd naar mijn ideeën en ook het meedenken in hoe ik de webshop en een eigen onderneming voor elkaar kan krijgen.
Ik heb goede adviezen gekregen en een goede begeleiding van jou.

Reinier uit Beneden-Leeuwen, Outplacement

De coaching van Nelly getuigt van inlevingsvermogen en betrokkenheid en heb ik mede hierdoor ervaren als compleet. Haar traject heeft mij veel gebracht. Ik weet nu wat ik op professioneel en emotioneel niveau wil en welke koers ik ga volgen. Haar begeleiding heeft mij nieuwe inzichten en inspiratie opgeleverd die ik nodig heb voor mijn toekomst.

José uit Veenendaal, Werkfit traject UWV

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot het laatste gesprek heb ik je ervaren als een zeer betrokken persoon, zowel met de coaching als de interesse in mij als persoon. Het meedenken en om mij te motiveren alle talenten uit mezelf te halen, vind ik echt een cadeautje.
Met ons traject sta ik er met meer zelfvertrouwen in en vertrouw ik erop een passende baan te vinden. Ik wil je bedanken en zeker voor het luisterend oor.

Lilian uit Rhenen, Loopbaanoriëntatietraject

Onlangs heb ik met succes mijn loopbaanbegeleiding traject afgerond bij Get Ready to Go met Nelly de Kinkelder.
Nelly is zeer professioneel, een prettige gesprekspartner met veel kennis van zaken en daarnaast is zij een warme persoonlijkheid.
Wanneer je op zoek bent naar begeleiding/coaching waar het gaat om je loopbaanontwikkeling, kan ik Get Ready to Go van harte aanbevelen.

Erwin, Personnel Officer, Veenendaal

Wij hebben zo nu en dan te maken met medewerkers die om diverse redenen “vastlopen” in hun werk, met name veroorzaakt door medische klachten. Wij werken daarom al enkele jaren samen met Ready to Go, Nelly de Kinkelder, om medewerkers buiten onze organisatie te laten zoeken naar bredere kansen op de arbeidsmarkt, het 2e spoor traject. Voor ons is het uiteraard van groot belang dat er een goede klik is tussen de medewerker en de coach. De reacties van onze medewerkers over de begeleiding gedurende het traject zijn positief.

Wim de Kievid, Directeur Organad Adviesbureau Productieprocessen in Veenendaal

Nelly en ik kennen elkaar meerdere jaren. Regelmatig hebben we contact over personele aangelegenheden.
Vanuit mijn adviesbureau loop ik tegen vraagstellingen waar Nelly specialist in is. Nelly ondersteunt mij dan bij het oplossen van deze vraagstellingen. Haar nuchtere en praktische aanpak spreekt mij aan. Zo nodig lost Nelly een vraagstelling rechtstreeks met mijn opdrachtgevers op.

Edith, Gezondheidsbevorderaar en innovator bij GGD West-Brabant, Breda

We hebben deelgenomen aan de workshop ‘Vaar je koers’
We werden op een verrassende manier meegenomen op een mooie reis:
- Met behulp van beelden onderzoeken welke kwaliteiten je gedurende je carrière hebt gebruikt,
- wat is je diepe wens,
- hoe ziet de arbeidsmarkt er in 2020 uit en
- wat staat je, gezien de veranderingen in de arbeidsmarkt, nog te doen om je wens te realiseren.
Het was een interessante en innovatieve bijeenkomst die de deelnemer aan het denken heeft gezet. Nu nog doen ;-)

Richard Wiegers, Finance Director Scholtus Special Products in Renswoude

De afgelopen 3 jaar hebben wij meerdere malen tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van ReadytoGo, met name secretariële en administratieve functies. Nelly kent ons bedrijf, voelt feilloos aan waar wij behoefte aan hebben, en komt dan ook snel met geschikte CV’s. Enig “nadeel”; het is soms moeilijk kiezen uit meerdere topkandidaten!

René Reins, Directeur TechWare Telecom in Veenendaal

Ná een gedegen kennismaking met Nelly waarbij Techware Telecom getracht heeft een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie kwam ReadytoGo snel met verschillende kandidaten om de vacature in te vullen. Binnen een week is uit de voorselectie de meest geschikte kandidaat aangenomen. Tot op heden is zij nog steeds werkzaam bij Techware Telecom en is betreffende functie zelfs uitgebreid. In 2012 heeft ReadytoGo nog een werknemer geleverd voor de invulling van uitbreiding op de helpdesk van Techware Telecom. Ook deze werkneemster is ondertussen alweer enige tijd in vaste dienst naar volle tevredenheid. ReadytoGo werkt efficiënt en flexibel en Techware Telecom is tevreden over de gedane inspanningen.

Marco Maasse, Directeur VBW in Ede

ReadytoGo is voor VBW een prima partij gebleken voor het werven en invullen van personeel, m.n. op gebied van secretariële en facilitaire ondersteuning. Uit mogelijke kandidaten heeft VBW in de afgelopen tijd 2x een prima medewerker kunnen kiezen, die beiden een aanwinst zijn voor de organisatie. Door een goede voorselectie op basis van heldere vraagstelling en persoonlijke en proactieve begeleiding in het traject beveelt VBW ReadytoGo aan als prima partner voor werving, selectie en plaatsing.

Melvin Jellesma, Chief Operations Officer Horizon Telecom in Ede

In zeer korte tijd heeft Nelly veel kandidaten aan ons geleverd. Haar selecties zijn goed, de kandidaten passen bij de organisatie.Dit scheel veel tijd en frustratie. Ik ben persoonlijk dan ook erg blij met deze samenwerking.

Hoe ervaren cliënten de loopbaancoaching

Hoe ervaren cliënten de training

Toe aan advies?
U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking.
Maak een afspraak of bel ons op.

Nelly de Kinkelder