Menu
Bel
06-128 50 997
Weblog

Nieuwe koers ReadytoGo uitzendbureau

Inleiding

Trots ben ik op de mooie nieuwe website GetReadytoGo die passend is voor deze tijd, voor de organisatie ReadytoGo uitzendbureau en voor mijzelf.

Ruim 5 jaar na de start in 2010 heeft ReadytoGo uitzendbureau haar netwerk en vestiging in Veenendaal verder op- en uitgebouwd. De branches waar ReadytoGo uitzendbureau acteert zijn divers en inmiddels heeft ReadytoGo uitzendbureau haar werkgebied verder uitgebreid richting Maas & Waal en Nijmegen met een vestiging in Beneden-Leeuwen.

ReadytoGo uitzendbureau zet haar tijdelijke arbeidskrachten in bij diverse projecten zoals opvang bij ziekte van vaste medewerkers, pieken op de werkvloer of voorafgaand aan een vast contract. Zij zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats komt, want de missie van ReadytoGo uitzendbureau is klanttevredenheid!

ReadytoGo uitzendbureau is een jonge, sterke, platte organisatie zonder overhead en zij ondersteunt haar opdrachtgevers binnen werving & selectie van flexibel en vast personeel. Het succes is mede te danken aan een adequate, transparante aanpak en de juiste afstemming op wat de klant ècht nodig heeft. Door de slagvaardigheid en korte lijnen van ReadytoGo uitzendbureau bespaart zij een hoop tijd voor uw organisatie.

Een stukje persoonlijke geschiedenis

In 2010 ben ik dan eindelijk in het diepe gesprongen met ReadytoGo uitzendbureau. Heel erg spannend, want mijn halve leven wenste ik mijn eigen bedrijf. Wat is mooier om mijn expertise in te zetten voor organisaties en mensen en daarbij ook nog eens continue creëren, innoveren en zoeken naar verbetering en ontwikkeling van mijn bedrijf en mij als persoon samen met mijn grootste passie: mensen met elkaar verbinden!

Iets verder terug in de tijd is de passie voor deze job ontstaan, midden in de jaren tachtig ben ik gestart als intercedent/vestigingsmanager bij een regionaal uitzendbureau, omdat ik als onderwijzeres moeilijk een vaste baan kon vinden tijdens de toenmalige crisis. Werken op een uitzendbureau leek mij stiekem ook erg leuk. En dat was ook zo!

Tijdens mijn carrière heb ik wel eens uitstapjes gemaakt naar andere branches en functies, maar nee, ik ging iedere keer weer terug naar de “arbeidsbemiddeling”. Dit werk vind ik zo vol afwisseling en dynamiek, het verveelt me nooit! En het past bij mijn persoonlijkheid, die ook houdt van dynamiek, uitdaging, vernieuwing, ontwikkeling en … resultaat.

De arbeidsmarkt is wel in korte tijd sterk veranderd door het internet en door de toenemende automatisering. Mensen worden vervangen door robots, waardoor er straks niet meer voor iedereen voldoende werk is. De functie-eisen voor banen die er over 10-15 jaar zijn, weten we nu nog niet. Er komt een discrepantie tussen vraag en aanbod.

De veranderingen zijn veel, ingrijpend en zij volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Veranderingen in bij voorbeeld wetgeving, normen & waarden, omgangsvormen, digitale werving & selectie, internet, snelheid, hogere eisen aan opleiding en (werk-)ervaring, competenties, persoonlijke eigenschappen, de veelheid en constante stroom aan informatie en de persoonlijke ontwikkeling is steeds belangrijker geworden, niets gaat meer vanzelf, je moet er wat voor doen, dit laatste geldt voor zowel organisaties als participanten op de arbeidsmarkt.

Ik kan me voorstellen dat al deze veranderingen voor sommigen van ons niet meer is bij te houden. Als ik zie dat toen ik begon als intercedent met kaartenbakken en persoonlijke inschrijvingen aan de balie en dan nu de dagelijkse stroom aan cv’s en mensen die zich via het internet aanmelden of solliciteren op een vacature, dan is dat een groot verschil. Het directe, persoonlijke contact is er aanvankelijk even niet. Het vak recruitment, werving & selectie is 180 graden gedraaid, het is sneller en zakelijker geworden. Daarnaast zijn ook bedrijven en organisaties selectiever geworden. Zij zoeken nu naar medewerkers die sterk en goed genoeg zijn om de hoge werkdruk in hun organisatie de baas te kunnen. Naar de juiste opleidingen en werkervaring, zoekt men ook medewerkers die veerkrachtig en flexibel zijn, met twee benen op de grond staan, zichzelf willen vernieuwen en ontwikkelen, de juiste werkmentaliteit hebben. Als organisatie kun je niet verslappen en dien je voortdurend scherp de concurrentie een stap voor te zijn. Alles bij elkaar geeft dit voor beide partijen een hoop druk. Men verwacht bijna dat nieuwe medewerkers al meteen up en ready zijn.

Nu een nieuwe koers

ReadytoGo uitzendbureau is een veelzijdig, innovatief bureau en krijgt naast bemiddelingsvraagstukken ook regelmatig andere werk-gerelateerde vraagstukken. ReadytoGo uitzendbureau heeft tot nu toe haar expertise voor bemiddeling ingezet en in deze tijd van verandering moet ook mijn bedrijfsvorm flexibel zijn en wat is er mooier om nog meer gebruik te gaan maken van de kennis, expertise van ReadytoGo. Een mooi nieuw concept is geboren en daarbij hoort een passende naam:

ReadytoGo uitzendbureau heet vanaf nu “ReadytoGo”.

Ready to go: klaar voor de start, klaar voor een nieuw begin, klaar voor nieuwe medewerkers in jouw organisatie, klaar voor een nieuwe organisatie, klaar voor een vernieuwde organisatie, klaar voor een nieuwe periode, kom op aan de slag, een nieuw begin, kom op we gaan er tegen aan, kom op we gaan deze uitdaging aan, kom op we nemen afscheid van deze werknemer want wij gaan reorganiseren, kom op ik zoek een nieuwe baan en wie gaat mij daarbij helpen, kom op ik ga me her-oriënteren op de arbeidsmarkt maar hoe, kom op ik ben ziek geweest en kan mijn vorige baan niet meer uitvoeren wie helpt mij, kom op we gaan ervoor, kom op ik durf deze verandering wel aan, klaar voor een nieuwe baan, klaar voor een interim expertise, klaar voor een frisse wind door mijn organisatie, een nieuw bedrijfsvraagstuk ik ben er klaar voor, klaar voor nieuwe expertise over mijn huidige organisatie, klaar voor de start wie helpt mij met een nieuwe koers...

ReadytoGo

  • Advies
  • Bemiddeling, werk
  • Jobcoaching
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie
  • Training & workshops
  • Uitzendbureau

Een nieuwe tijd, een nieuw begin, ik ben er klaar voor, jullie ook?!

Bel 06-128 50 997 voor advies!
ook als u op zoek bent naar ons kantoor in Veenendaal

Nelly de Kinkelder